diumenge, 17 de juliol del 2011

Concurs de relats breus del Port d'Aiguadolç (Sitges)

Ahir, diada de la verge del Carme vaig assistir al Port d'Aiguadolç on es feia entrega dels premis de relat breu. Ja hi havia anat anteriorment en cinc ocasions - en les quals havia quedat finalista - Aquesta vegada però, l'alegria va ser grossa. Vaig ser la guanyadora. Em va fer molta il·lusió; cinc vegades ho havia tingut a tocar i per fi ho havia aconseguit. El premi d'Aiguadolç té un atractiu afegit que és la publicació d'un recull amb les obres guanyadores i les finalistes , il·lustrades, cadascuna d'elles, per un artista.






La meva obra El meu besavi, es fa ressó de la visita que el març de 2009 va fer a Catalunya el nét del gran filàntrop nord-americà Charles Deering, promotor de la construcció del Palau de Maricel a Sitges. Deering va conèixer de ben a prop Casas i Utrillo, probablement al bar Els Quatre Gats en una època que admiro i a la qual m'agradaria poder traslladar-me amb la màquina del temps durant uns instants: el modernisme.

Entrades de premsa:
http://www.fundacioportdesitges.com/narraciones/ediciones-anteriores/?lang=ca
http://www.concertsdemitjanit.com/2011/cat/narracions.html
http://www.sitges.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=54357211
http://www.presspeople.com/pr/sitges-celebra-dia-carme
http://sitgesblog.com/wp-content/uploads/2011/07/22/08.pdf
Aquest premi m'ha esperonat a crear aquest blog literari on poder donar-me a conèixer ja que tot escriptor necessita de la unió màgica amb els lectors i sense ells, res té sentit.

Inicio aquest blog avui 17 de juliol de 2011. En tenia ganes!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici